Overlijdensbericht Tom de Klerk

 

We wisten dat het onvermijdelijk was.

Toch heeft het bericht van het overlijden van

Tom de Klerk

ons diep geraakt.

Tom is op zaterdagavond 4 maart 2023 overleden.

Lees verder

Wij zijn trotse partner van FC Eindhoven

Sinds 2022 is Security Network de partner voor beveiliging van FC Eindhoven bij de thuiswedstrijden in het Jan Louwers Stadion. We zijn enorm trots op deze samenwerking! Commercieel manager Marcel van den Bunder: “Een partnership draait ook om de persoonlijke verhouding tussen mensen”

Lees verder

Het vernieuwde Security Network

Je kent ons als partner op het gebied van hospitality, beveiliging, recherche en trainingen. Tot nu toe deden we dit vanuit onze verschillende bedrijfsnamen. Om jou nog beter te kunnen helpen en adviseren, bundelen wij onze merken samen onder één sterk en veilig merk: Security Network.

Lees verder

Wij zijn gecertificeerd met ISO 9001

Mijlpaal! Onlangs heeft Security Network – Beveiligen het ISO 9001 certificaat behaald. ISO 9001 bewijst dat de processen binnen Security Network – Beveiligen van hoog niveau zijn. Hierbij staat kwaliteit en verbetering centraal, zodat we nog beter aan jouw wensen kunnen voldoen.

Lees verder

Wij zijn trotse partner van Máxima MC

Per 1 februari 2021 is Security Network de partner voor beveiliging van Máxima MC. We zijn enorm trots op deze samenwerking! De komende drie jaar gaan onze zorgbeveiligers op de locaties Eindhoven en Veldhoven aan de slag, samen met het eigen teams beveiligers van het ziekenhuis.

Lees verder

Wij zijn trotse partner van Diergaarde Blijdorp

Security Network werkt nauw samen met Diergaarde Blijdorp. Samen met de Diergaarde gaan wij de huidige beveiligingsorganisatie verder professionaliseren. Het doel is het verhogen van het veiligheidsgevoel bij zowel bezoekers als bij medewerkers.

Lees verder

Drie keurmerken van Nederlandse Beveiligingsbranche

Security Network – Beveiligen heeft drie keurmerken behaald van de Nederlandse Beveiligingsbranche. Wij ontvingen de keurmerken Beveiliging, Horecabeveiliging en Evenementenbeveiliging. Onze professionaliteit en betrouwbaarheid wordt hiermee bevestigd.

Lees verder