Security Network bij de PostcodeKanjer

We zijn, net als de prijswinnaars, 2024 goed begonnen. De eerste week van januari 2024 beveiligden wij de bijbehorende festiviteiten rondom de PostcodeKanjer van de Nationale Postcode Loterij. Van de uitreiking van de prijzen in Geldermalsen, naar het ‘winnaars ontbijt’, tot het jaarlijkse Wijkfeest.

Lees verder

Security Network 2023 Wrapped

Security Network heeft in 2023 super leuke opdrachten vervuld. In Security Network 2023 Wrapped vatten wij ons jaar samen. Van onze vaste objecten bij o.a. familieparken en voetbalwedstrijden tot enerverende evenementen bij theaters en stadionconcerten. Neem hier een kijkje en zie een greep uit onze opdrachten van 2023.

Lees verder

Security Network bij NOC*NSF Sportgala

Woensdag 20 december waren wij bij het NOC*NSF Sportgala in DeFabrique te Utrecht! Hier hebben wij bij de ingang de gasten ontvangen, de rode loper in goede banen geleid en zorgden we voor een veilige omgeving voor de genomineerden en de genodigden, zodat dit mooie evenement veilig en goed verliep.

Lees verder

Security Network bij Televizier Ring Gala

Wij waren bij de 58e editie van het Gouden Televizier-Ring Gala in Koninklijk Theater Carré! Donderdag 12 oktober hebben wij de show rondom de uitreiking van de Gouden Televizier-Ring in het Koninklijk Theater Carré te Amsterdam beveiligd.

Lees verder

Security Network uitvaart beveiliging

Onlangs heeft Security Network beveiligingsdiensten verzorgd bij verschillende uitvaartplechtigheden, waaronder in de Westerkerk te Amsterdam. Bij het beveiligen van de uitvaartdiensten zorgen wij voor een veilige omgeving.

Lees verder

Security Network bij NOS Prinsjesdag

Security Network was de derde dinsdag van september in Den Haag tijdens prinsjesdag 2023. Bij de locaties Paleis Noordeinde en de Koninklijke Schouwburg hebben we ons ingezet voor de veiligheid van alle aanwezigen.

Lees verder

Security Network bij indrukwekkend sportevenement

In augustus 2023 hebben wij de voorbereidingen, trainingen, kwalificatie en de race in Zandvoort beveiligd! In de paddock zorgden we voor een veilige werkomgeving en mochten we speciale gasten begeleiden, zodat dit gigantische sportevenement veilig verliep.

Lees verder

Security Network bij het Prinsengracht concert

Op navolging van de editie in 2022, hebben we ook in 2023 de beveiliging van het Prinsengrachtconcert in Amsterdam verzorgd! Tijdens de concertdag zorgden onze beveiligers voor de veiligheid én voor een fantastische sfeerbeleving bij alle bezoekers en genodigden.

Lees verder

Security Network bij Groots met een zachte G

Wij zijn ontzettend trots dat wij beveiligers en servicemedewerkers ingezet hebben tijdens de concertreeks “Groots met een zachte G 2023”. Wat een fantastisch mooie opdracht! We kijken nu al uit naar de (laatste) editie van volgend jaar!

Lees verder

Security Network artiestenbeveiliging in Barcelona

Twee medewerkers van
Security Network hebben in april 2023 in Barcelona een beveiligingsopdracht (omtrent artiestenbeveiliging) uitgevoerd voor één van onze relaties. Ook buiten de landsgrenzen zorgt Security Network voor een veilig gevoel!

Lees verder

Security Network bij Finale Wie is de Mol?

Op 11 maart 2023 heeft Security Network de beveiliging bij de live-uitzending van de finale van Wie is de Mol? op Paleis Soestdijk verzorgt. Een ontzettend mooie en spraakmakende opdracht op een prachtige locatie. We hebben deze klus dan ook met veel plezier verzorgd!

Lees verder

Overlijdensbericht Tom de Klerk

 

We wisten dat het onvermijdelijk was.

Toch heeft het bericht van het overlijden van

Tom de Klerk

ons diep geraakt.

Tom is op zaterdagavond 4 maart 2023 overleden.

Lees verder

Wij zijn trotse partner van FC Eindhoven

Sinds 2022 is Security Network de partner voor beveiliging van FC Eindhoven bij de thuiswedstrijden in het Jan Louwers Stadion. We zijn enorm trots op deze samenwerking! Commercieel manager Marcel van den Bunder: “Een partnership draait ook om de persoonlijke verhouding tussen mensen”

Lees verder

Het vernieuwde Security Network

Je kent ons als partner op het gebied van hospitality, beveiliging, recherche en trainingen. Tot nu toe deden we dit vanuit onze verschillende bedrijfsnamen. Om jou nog beter te kunnen helpen en adviseren, bundelen wij onze merken samen onder één sterk en veilig merk: Security Network.

Lees verder

Wij zijn gecertificeerd met ISO 9001

Mijlpaal! Onlangs heeft Security Network – Beveiligen het ISO 9001 certificaat behaald. ISO 9001 bewijst dat de processen binnen Security Network – Beveiligen van hoog niveau zijn. Hierbij staat kwaliteit en verbetering centraal, zodat we nog beter aan jouw wensen kunnen voldoen.

Lees verder

Wij zijn trotse partner van Máxima MC

Per 1 februari 2021 is Security Network de partner voor beveiliging van Máxima MC. We zijn enorm trots op deze samenwerking! De komende drie jaar gaan onze zorgbeveiligers op de locaties Eindhoven en Veldhoven aan de slag, samen met het eigen teams beveiligers van het ziekenhuis.

Lees verder

Wij zijn trotse partner van Diergaarde Blijdorp

Security Network werkt nauw samen met Diergaarde Blijdorp. Samen met de Diergaarde gaan wij de huidige beveiligingsorganisatie verder professionaliseren. Het doel is het verhogen van het veiligheidsgevoel bij zowel bezoekers als bij medewerkers.

Lees verder

Drie keurmerken van Nederlandse Beveiligingsbranche

Security Network – Beveiligen heeft drie keurmerken behaald van de Nederlandse Beveiligingsbranche. Wij ontvingen de keurmerken Beveiliging, Horecabeveiliging en Evenementenbeveiliging. Onze professionaliteit en betrouwbaarheid wordt hiermee bevestigd.

Lees verder