Security Network trotse partner van Máxima MC


Per 1 februari 2021 is Security Network – Beveiligen (voormalig Beveiligingsgroep Nederland/BGN) de partner voor beveiliging van Máxima MC. We zijn ontzettend trots op deze samenwerking!


Proactief beveiligen en hospitality

De komende drie jaar gaan onze zorgbeveiligers op de locaties Eindhoven en Veldhoven aan de slag, samen met het team eigen beveiligers van het ziekenhuis. Proactief beveiligen en hospitality staan voorop. Dat is een van de belangrijkste redenen waarom Máxima MC voor Security Network heeft gekozen. Samen voor een veilige omgeving voor patiënten, bezoekers en medewerkers.


Beste partij

Arnold de Lange, Teamleider Beveiliging van het Máxima MC, heeft veel vertrouwen in de samenwerking. “Uit onze selectieprocedure voor een nieuwe beveiligingspartner is Security Network overtuigend als beste partij naar voren gekomen. Deze extra ondersteuning voor ons eigen beveiligingsteam geeft enorm veel flexibiliteit en een positieve impuls aan kennis en kunde. Security Network wordt vooral ingezet voor objectbeveiliging op de locatie Eindhoven en ondersteuning op de Spoedeisende Hulp in Veldhoven. De ruime ervaring van Security Network in proactief beveiligen op complexe locaties is één van de doorslaggevende factoren geweest voor onze keuze.”


Wij bedanken Máxima MC voor deze prachtige opdracht!

Arnold de Lange (Teamleider Beveiliging Máxima MC) en Tom de Klerk (Security Network).