Professionaliteit
Onze beveiligers, en zeker onze coördinatoren, zijn ervaren professionals. We screenen onze mensen uitvoerig, zodat we zeker weten dat we kwaliteit leveren en een absolute meerwaarde zijn voor het evenement.

Beveiligers
Onze medewerkers hebben gastvrijheid als kernkwaliteit en hebben plezier in het vak. Ze kennen de theorie, en nog belangrijker, ze brengen de kennis en ervaring in de praktijk.

Diverse professionals
Naast onze evenementen beveiligers, beschikken we over veel diverse professionals. Denk hierbij aan: servicemedewerkers, verkeersregelaars, hondengeleiders, brandwachters en coördinatoren.

Ontzorgen
Met onze diensten ontzorgen we de productie of organisatie van de evenementen. Zo kunnen zij zich gedurende het evenement focussen op het verloop van het evenement en nemen wij verantwoordelijkheden over.

Vacature Evenementenbeveiliger

De komende tijd hebben we een aantal super toffe evenementen waar we beveiligers voor zoeken! Samen met jouw collega’s sta je garant voor de veiligheid van de bezoekers en kun je werken bij hele bijzondere evenementen!

Lees de vacature

Een greep uit onze recente evenementen:

Inmiddels hebben wij een groot aantal evenementen voorzien van beveiligers, servicemedewerkers, coördinatoren of andere medewerkers. Hiermee bieden we hen ondersteuning bij een veilig en gestructureerd verloop van de evenementen.

Security network regelt evenementenbeveiliging van A tot Z. Samen met onze partners zorgen wij voor een complete aanpak.

“Security network heeft niet alleen diensten geleverd, maar was ook zeer actief bij het vinden van creatieve oplossingen en het geven van professioneel advies. Mede dankzij hen heeft het Prinsengrachtconcert vlekkeloos kunnen plaatsvinden.”

– René van Roode, Security Manager Pulitzer Amsterdam

Lees meer

Een greep uit onze opdrachtgevers: