Ervaring
Met onze achtergrond binnen de politie, overheid, defensie en Dienst Koninklijke en Diplomatieke Beveiliging (DKDB) hebben we een brede ervaring met uiteenlopende situaties en klanten.

Betrouwbaar
Betrouwbaarheid zit in ons DNA. We zijn integer, handelen volgens de regels en doen wat we zeggen. U kunt op ons rekenen.

Nieuwste technieken
We gebruiken de meest recente opsporingstechnieken en monitoren sociale media rondom fraudeonderzoek in de breedste vorm en persoonsbeveiliging.

Ons netwerk
Door samen te werken met specialisten in fraudeonderzoek, hebben wij een sterk netwerk tot onze beschikking.

Wij zijn lid van:

De Nederlandse Veiligheidsbranche

Branchevereniging voor particuliere onderzoeksbureaus

Door particulier onderzoek bij bedrijven speuren we naar mogelijke risico's en bedreigingen voor de bedrijfscontinuïteit.

– Tom de Klerk van Security NetworkPersoonsbeveiliging & Recherche
Het is ons doel om de persoonlijke veiligheid van ‘risicopersonen’ zoveel mogelijk te waarborgen. Door diverse (veelal onopvallende) beveiligingsmaatregelen kan het dreigingsrisico tot een minimum worden beperkt. Wat wij doen? Denk aan persoonsbegeleiding, preventieve-observatie of indien noodzakelijk close-protection bij acute dreiging.

Bedrijfsrecherche & Cybercrime
Bij diefstal, fraude of andere schendingen van integriteit worden wij ingezet om de toedracht van het incident te achterhalen. Een recherche-onderzoek kan bestaan uit een onderzoek op locatie, interviews, dynamische observatie en/of tactische observatie met de eventuele inzet van techniek.

Onze ervaring maakt het verschil
Voor persoonsbeveiliging of bedrijfsrecherche is het essentieel dat ervaren professionals worden ingezet. Experts die hun sporen hebben verdiend in de opsporing van fraude.

Onze securitymanagers, consultants en particuliere onderzoekers hebben meerdere jaren ervaring opgedaan bij specialistische overheidsdiensten en/of security-afdelingen bij multinationals, zowel in binnen- als buitenland.

Een greep uit onze opdrachtgevers op het gebied van merkenrecht: