Veiligheid op eerste plek tijdens evenementen

Beveiligingsgroep Nederland regelt evenementenbeveiliging van A tot Z. Wij geloven dat er voor elke uitdaging een oplossing is. Veiligheid tijdens evenementen is nu belangrijker dan ooit. Voor bezoekers, artiesten en de organisator van het evenement. Samen met onze partners zorgen wij voor een complete aanpak. In 6 stappen naar een gecontroleerde situatie. 

1. Beveiligingsplan inclusief crowd management

Wij maken het beveiligingsplan op maat. Wettelijke verplichtingen, een risico-analyse en jouw specifieke wensen en behoeften vormen hiervoor de basis. Dit gecombineerd met onze ruime ervaring met crowd management op evenementen en in pretparken. Samen komen we tot een oplossing die aansluit op jouw behoefte.

2. Kwalitatieve beveiligers

Wij zijn een team van gescreende en gediplomeerde evenementenbeveiligers met focus op pro-actief beveiligen en hospitality. Beveiligers die naast evenementen ook expertise hebben binnen objectbeveiliging, winkelbeveiliging en zorgbeveiliging. Zij zijn getraind om assistentie te verlenen bij bedrijfshulpverlening of ontruiming.

3. Inzet van ICT als hulpmiddel

Wij bieden de mogelijkheid om voor het evenement een app op maat in te zetten. Hiermee beschikt de beveiliging en organisatie over het beveiligingsplan, draaischema’s, roosters en belangrijke contactgegevens. Dit zorgt in de aanloop van en tijdens het evenement voor een optimale onderlinge communicatie.

“Beveiligingsgroep Nederland heeft niet alleen diensten geleverd, maar was ook zeer actief bij het vinden van creatieve oplossingen en het geven van professioneel advies. Mede dankzij hen heeft het Prinsengrachtconcert 2021 vlekkeloos kunnen plaatsvinden.”

– René van Roode, Security Manager Pulitzer Amsterdam

4. Begeleiding aanvraag vergunningen

Voor vrijwel elk evenement is een vergunning nodig. Vergunningen kunnen voor een organisator een lastig onderdeel zijn, omdat ze aan veel eisen moeten voldoen. Dankzij onze expertise kunnen wij jou adviseren over benodigde vergunningen en begeleiden bij de aanvraag. Daarnaast treden wij, als dat nodig is, op als tussenpersoon voor gemeentes, zodat de aanvraag op waarde beoordeeld wordt.

5. Crisismanagement trainingen en multidisciplinaire coördinatie

Op drukke evenementen kan onrust overgaan in een crisis. De reactie van een menigte op bijvoorbeeld een dreiging of calamiteit kan nieuwe gevaren opleveren. Het is daarom belangrijk dat de juiste maatregelen genomen worden om de impact te beperken. Beveiligingsgroep Nederland is onderdeel van Veiligheidsunie, waardoor wij nauw samenwerken met specialisten op het gebied van crisismanagement.

Denk ook aan multidisciplinaire coördinatie (pre-CoPI) tijdens een groot evenement. Door hier in de voorbereiding aandacht voor te hebben, sluit dit tijdens het evenement aan op de veiligheidsregio. Zo kan er snel gehandeld worden. Ook een omgevingsanalyse op CoPI-niveau is onderdeel van het proces.

6. Webcare

Vaak is webcare een onderdeel wat te weinig aandacht krijgt. Terwijl webcare goed organiseren veel onrust kan voorkomen. Vragen over parkeren, kluisjes of een slecht-weer-scenario. Ga zo maar door. Wij denken mee in de voorbereiding en kunnen op de dag zelf monitoren.

Heeft u een vraag of wilt u eens sparren met onze specialisten? Neem telefonisch contact op of laat een bericht achter.

Hoge Ham 121, 5104 JD Dongen

085 - 40 13 714

info@security-network.nl

Eens verder praten?