Training weerbaarheid coronamaatregelen

Door mensen aan te spreken kan emotie ontstaan. Iedere emotie vraagt om een andere aanpak. Tijdens de training word je getraind op weerbaarheid. Hierbij leer je hoe je om kunt gaan met agressie of agressief gedrag.

Er zijn veel voorbeelden waarbij iemand zich onvoldoende weerbaar kan opstellen. Zo kan dit komen omdat iemand verlegen is, weinig zelfvertrouwen heeft, nare ervaringen heeft meegemaakt, niet assertief is of mogelijk angstig is. Het doel van deze training is dat de persoon zowel zijn eigen zelfvertrouwen versterkt als de fysieke weerbaarheid. Niet iedereen reageert positief op de coronamaatregelen. Een goede voorbereiding is belangrijk.

Inhoud van de training

Tijdens deze training leer je de basis. Je leert je in te leven in een situatie en hiervoor meer begrip te tonen, zonder overschrijdend gedrag te tolereren. Weerbaarheid of weerbaar zijn tegen alle vormen van agressie werkt preventief. Je kunt dan met respect voor de ander je grenzen laten zien.

Als je weerbaar bent en weet wat wel en niet kan en mag, ben je goed in staat om voor jezelf op te komen. Het is essentieel dat je in deze situaties je gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen vergroot. Provent Training leert je hoe te handelen bij grensoverschrijdende situaties. Wat kun je doen? Wat mag je doen? Hoe ver laat je een grensoverschrijdende situatie gaan?

Via aansprekende voorbeelden die ontstaan wanneer bezoekers tegen de maatregelen ingaan, leer je om te gaan met deze situaties. 

Groep en tijdsduur

Geschikt voor een groep tussen de 4 à 8 medewerkers. Deze training duurt 4 uur.

Bekijk ook de training communicatie coronamaatregelen >>

Data

Wordt in overleg gepland.

Kosten

De prijs voor deze in-company training is op aanvraag.

Interesse?

Laat dan hiernaast je gegevens achter en we nemen contact met je op om verder te praten over de mogelijkheden.

Heb je aanvullende vragen? Stel ze gerust!

Neem contact met mij op