Ervaring

Via een collega werd ik geattendeerd op de opleiding VPOB. Ik heb mij aangemeld bij Tom de Klerk en kon binnen korte tijd met de opleiding starten. Ik kreeg een warm welkom en ik merkte al snel dat dit een club beveiligers is die veel ervaring met zich meedragen.

In de opleiding leer je met elkaar beveiligingsplannen te maken ten behoeve van de t.b.p., opdrachten uit te voeren en samen beslissingen te nemen en hoe men kan leren van elkaars fouten. Na een aantal lesdagen ontstond er een band en leer je elkaars kwaliteiten kennen.

De docenten waarmee ik het genoegen had naar te luisteren en te leren waren zeker niet de minste. In de eerste weken gingen wij door de hoofdstukken van de lesstof en bij verschillende hoofdstukken kwam een andere docent met ruime ervaring in Politie en/of Beveiliging.

Ik heb me gerealiseerd dat de ervaring en de kunde die deze mensen met zich mee dragen en overbrengen op de groep niet zo maar een greep uit de wereld van de beveiliging is. Dit zijn docenten die uit het veld komen en deel hebben uitgemaakt van projecten waar iedereen weleens van heeft gehoord, en daarmee voor mij een grote bron van inspiratie zijn. De docenten zijn stuk voor stuk toppers en uit het vak.

Ik heb de opleiding met succes afgesloten. Nu ± 3 jaar na mijn deelname aan de opleiding VPOB ben ik werkzaam voor Security Network. Ik werk met mensen die ik in de opleiding heb leren kennen, en met nieuwe collega’s die we van harte welkom heten binnen Security Network. Ik doe mijn werk met veel plezier, passie en tevredenheid!

Tim Rohles, volgde de opleiding VPOB en werkt voor Security Network.