Beveiliger 2

Een uitdagende opleiding die je klaarstoomt voor het werken in de beveiliging. Tijdens deze MBO-2 opleiding word je opgeleid voor het beveiligen van objecten, bedrijven en evenementen. Binnen een jaar heb je een erkend MBO-diploma op zak en kun je aan de slag als horecaportier, beveiliger van evenementen of mobiele surveillant.

Meer informatie

Persoonsbeveiliging

Heb je de ambitie om je verder te ontwikkelen als beveiliger? Volg dan de opleiding Voortgezette Praktijk Opleiding Beveiliger, het vervolg op Beveiliger 2. Hierna ben je inzetbaar als profiler, observant, persoonsbeveiliger en directiechauffeur. Wellicht is een functie als projectcoördinator of leidinggevende wel iets voor jou!

Meer informatie

Weerbaarheid corona

Weerbaarheidstrainingen zijn bedoeld voor mensen die regelmatig met agressie of geweld te maken krijgen. Denk hierbij aan baliemedewerkers, zorginstellingen, uniformberoepen of gemeenteambtenaren. Tijdens de training leren we meer over communicatie, uitstraling en persoonlijke veiligheidstechnieken.

Meer informatie

Communicatie corona

De communicatietraining is bedoeld voor mensen die hun communicatieve vaardigheden willen verbeteren. Het maakt hierbij niet uit of je een technisch medewerker, helpdeskmedewerker of planner bent. Krijg meer inzicht in je eigen gedrag en dat van anderen.

Meer informatie

Predictive Profiling

Wil jij meer leren over afwijkend gedrag in je werkomgeving? Predictive Profiling is een proactieve methodiek om criminele en terroristische voorbereidingen in een vroeg stadium te ontdekken en elimineren. Interessant voor o.a. een boa, beveiliger, bode en baliemedewerker.

Inschrijven

Particulier Onderzoeker

Tijdens de opleiding Particulier Onderzoeker word je opgeleid om recherche werkzaamheden uit te voeren in de particuliere sector. Je voert observaties of persoonsbeveiliging uit voor bijvoorbeeld politici of artiesten en helpt met onderzoeken en problemen op private gebied.

Inschrijven

Omgaan met weerstand en agressie

Als zorgbeveiliger of zorgmedewerker heb je dagelijks met uiteenlopende situaties te maken. Denk aan psychische factoren, ongewenst gedrag, controle en fouilleren. Tijdens deze training staan jouw dagelijkse werkzaamheden centraal. Je leert extra vaardigheden, om meer inhoud te geven aan je functie.

Meer informatie

Criminaliteits Preventie Code 95

Jaarlijks lijdt de sector transport en logistiek meer schade door criminaliteit. Deze training is voor chauffeurs en transporteurs die meer willen weten over de risico’s die ze lopen op het gebied van criminaliteit en preventie. Leer bijvoorbeeld om afwijkend gedrag vroegtijdig te herkennen.

Meer informatie

Beveiliger 2 voor Event Security Officers (ESO)

Als Event Security Officer de opleiding Beveiliger 2 halen? Maak gebruik van vrijstellingen door je opleiding en volg onze verkorte opleiding! Je hebt minder lesdagen, minder examens en lagere opleidingskosten.

Meer informatie

Buitengewoon Opsporings Ambtenaar (BOA)

Als Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA) heb je een belangrijke rol. Je helpt mee met toezicht houden op de lokale orde en veiligheid. Je controleert of mensen zich aan de regels houden en geen overtredingen begaan. Zoals fout parkeren of milieuregels overtreden. Je mag verdachten staande houden en boetes uitschrijven.

Meer informatie

Cursus BHV (e-learning en praktijk)

Goede bedrijfshulpverlening (BHV) is ontzettend belangrijk voor medewerkers en een organisatie. Een BHV’er beperkt de schade voor een organisatie. Ze zorgen dat er snel verder gewerkt kan worden. En ze beperken de impact op een organisatie. Deze cursus bestaat uit een e-learning en praktijkdeel.

Meer informatie

Medewerker Luchtvracht (MLV)

De training Medewerker Luchtvracht (MLV) is voor medewerkers van bedrijven die luchtvracht met een ‘veilige’ status behandelen. Doel van de training is het verhogen van jouw beveiligingsbewustzijn én we bieden je handvatten bij het uitvoeren van beveiligingscontroles voor luchtvracht.

Meer informatie