Met opleiding en training investeert u in kennis en vaardigheden.

Een professionele beveiliging vraagt om gekwalificeerde trainingen en opleidingen. Goed opgeleide medewerkers zijn een belangrijke factor voor het uiteindelijke effect van uw beveiligingsmaatregelen. Wij bieden verschillende opleidingen en trainingen aan die gegeven worden door kwalitatieve instructeurs en inspelen op de beveiligingsvraagstukken van deze tijd.

De ervaring en kunde die de docenten overbrengen zijn heel inspirerend. Ze komen uit het werkveld en hebben deel uitgemaakt van projecten waar iedereen wel eens van heeft gehoord.

– Tim Rohles, volgde de opleiding VPOB. Lees hier zijn volledige verhaal.Starting Security Prof

Een uitdagende opleiding die je klaarstoomt voor het werken in de beveiliging. Tijdens deze MBO-2 opleiding word je opgeleid voor het beveiligen van objecten, bedrijven en evenementen. Binnen een jaar heb je een erkend MBO-diploma op zak en kun je aan de slag als horecaportier, beveiliger van evenementen of mobiele surveillant.

Meer informatie

Persoonsbeveiliging

Heb je de ambitie om je verder te ontwikkelen als beveiliger? Volg dan de opleiding Voortgezette Praktijk Opleiding Beveiliger, het vervolg op Beveiliger 2. Hierna ben je inzetbaar als profiler, observant, persoonsbeveiliger en directiechauffeur. Wellicht is een functie als projectcoördinator of leidinggevende wel iets voor jou!

Meer informatie

Weerbaarheid corona

Weerbaarheidstrainingen zijn bedoeld voor mensen die regelmatig met agressie of geweld te maken krijgen. Denk hierbij aan baliemedewerkers, zorginstellingen, uniformberoepen of gemeenteambtenaren. Tijdens de training leren we meer over communicatie, uitstraling en persoonlijke veiligheidstechnieken.

Meer informatie

Communicatie corona

De communicatietraining is bedoeld voor mensen die hun communicatieve vaardigheden willen verbeteren. Het maakt hierbij niet uit of je een technisch medewerker, helpdeskmedewerker of planner bent. Krijg meer inzicht in je eigen gedrag en dat van anderen. 

Meer informatie

Predictive Profiling

Wil jij meer leren over afwijkend gedrag in je werkomgeving? Predictive Profiling is een proactieve methodiek om criminele en terroristische voorbereidingen in een vroeg stadium te ontdekken en elimineren. Deze training is interessant voor o.a. een boa, beveiliger, bode en baliemedewerker.

Inschrijven

Particulier Onderzoeker

Tijdens de opleiding Particulier Onderzoeker word je opgeleid om recherche werkzaamheden uit te voeren in de particuliere sector. Je voert observaties of persoonsbeveiliging uit voor bijvoorbeeld politici of artiesten en helpt met onderzoeken en problemen op private gebied.

Inschrijven