Met opleiding en training investeert u in kennis en vaardigheden.

Een professionele beveiliging vraagt om gekwalificeerde trainingen en opleidingen. Goed opgeleide medewerkers zijn een belangrijke factor voor het uiteindelijke effect van uw beveiligingsmaatregelen. Wij bieden verschillende opleidingen en trainingen aan die gegeven worden door kwalitatieve instructeurs en inspelen op de beveiligingsvraagstukken van deze tijd.

De ervaring en kunde die de docenten overbrengen zijn heel inspirerend. Ze komen uit het werkveld en hebben deel uitgemaakt van projecten waar iedereen wel eens van heeft gehoord.

– Tim Rohles, volgde de opleiding VPOB. Lees hier zijn volledige verhaal.Beveiliger 2

Een uitdagende opleiding die je klaarstoomt voor het werken in de beveiliging. Tijdens deze MBO-2 opleiding word je opgeleid voor het beveiligen van objecten, bedrijven en evenementen. Binnen een jaar heb je een erkend MBO-diploma op zak en kun je aan de slag als horecaportier, beveiliger van evenementen of mobiele surveillant.

Meer informatieBekijk ons complete aanbod

Persoonsbeveiliging

Heb je de ambitie om je verder te ontwikkelen als beveiliger? Volg dan de opleiding Voortgezette Praktijk Opleiding Beveiliger, het vervolg op Beveiliger 2. Hierna ben je inzetbaar als profiler, observant, persoonsbeveiliger en directiechauffeur. Wellicht is een functie als projectcoördinator of leidinggevende wel iets voor jou!

Meer informatie

Criminaliteitspreventie Code 95

Jaarlijks lijdt de sector transport en logistiek meer schade door criminaliteit. Deze training is voor chauffeurs en transporteurs die meer willen weten over de risico’s die ze lopen op het gebied van criminaliteit en preventie. Leer bijvoorbeeld om afwijkend gedrag vroegtijdig te herkennen.

Meer informatie