Uniek aanbod

We bieden diverse trainingen, van Beveiliger 2 en VPOB tot predictive profiling. Ook maken we trainingen op maat voor organisaties en afdelingen.

Ervaren trainers

We hebben een sterk netwerk van instructeurs die veel ervaring hebben in hun specialisme, die op een goede manier kennis overbrengen en inspireren.

Vernieuwde trainingen

We hebben een scherpe blik op de markt en creëren nieuwe opleidingen en trainingen die aansluiten op de actualiteit en een veranderende wereld.

Met opleiding en training investeert u in kennis en vaardigheden.

Een professionele beveiliging vraagt om gekwalificeerde trainingen en opleidingen. Goed opgeleide medewerkers zijn een belangrijke factor voor het uiteindelijke effect van uw beveiligingsmaatregelen. Wij bieden verschillende opleidingen en trainingen aan die gegeven worden door kwalitatieve instructeurs en inspelen op de beveiligingsvraagstukken van deze tijd.

De ervaring en kunde die de docenten overbrengen zijn heel inspirerend. Ze komen uit het werkveld en hebben deel uitgemaakt van projecten waar iedereen wel eens van heeft gehoord.

– Tim Rohles, volgde de opleiding VPOB. Lees hier zijn volledige verhaal.Omgaan met weerstand en agressie

Als zorgbeveiliger of zorgmedewerker heb je dagelijks met uiteenlopende situaties te maken. Denk aan psychische factoren, ongewenst gedrag, controle en fouilleren. Tijdens deze training staan jouw dagelijkse werkzaamheden centraal. Je leert extra vaardigheden, om meer inhoud te geven aan je functie.

Meer informatie
Bekijk ons complete aanbod

Persoonsbeveiliging

Heb je de ambitie om je verder te ontwikkelen als beveiliger? Volg dan de opleiding Voortgezette Praktijk Opleiding Beveiliger, het vervolg op Beveiliger 2. Hierna ben je inzetbaar als profiler, observant, persoonsbeveiliger en directiechauffeur. Wellicht is een functie als projectcoördinator of leidinggevende wel iets voor jou!

Meer informatie

Event Security Officer

Als Event Security Officer de opleiding Beveiliger 2 halen? Maak gebruik van vrijstellingen door je opleiding en volg onze verkorte opleiding! Je hebt minder lesdagen, minder examens en lagere opleidingskosten.

 

 

Meer informatie