Persoonsbeveiliging

Heb je de ambitie om je verder te ontwikkelen als beveiliger? Volg dan de opleiding Voortgezette Praktijk Opleiding Beveiliger, het vervolg op Beveiliger 2. Hierna ben je inzetbaar als profiler, observant, persoonsbeveiliger en directiechauffeur. Wellicht is een functie als projectcoördinator of leidinggevende wel iets voor jou!

Meer informatie

Cursus BHV (e-learning en praktijk)

Goede bedrijfshulpverlening (BHV) is ontzettend belangrijk voor medewerkers en een organisatie. Een BHV’er beperkt de schade voor een organisatie. Ze zorgen dat er snel verder gewerkt kan worden. En ze beperken de impact op een organisatie. Deze cursus bestaat uit een e-learning en praktijkdeel.

Meer informatie

Predictive Profiling

Wil jij meer leren over afwijkend gedrag in je werkomgeving? Predictive Profiling is een proactieve methodiek om criminele en terroristische voorbereidingen in een vroeg stadium te ontdekken en elimineren. Interessant voor o.a. een boa, beveiliger, bode en baliemedewerker.

Meer informatie

Omgaan met weerstand en agressie

Als zorgbeveiliger of zorgmedewerker heb je dagelijks met uiteenlopende situaties te maken. Denk aan psychische factoren, ongewenst gedrag, controle en fouilleren. Tijdens deze training staan jouw dagelijkse werkzaamheden centraal. Je leert extra vaardigheden, om meer inhoud te geven aan je functie.

Meer informatie

Particulier Onderzoeker

Tijdens de opleiding Particulier Onderzoeker word je opgeleid om recherche werkzaamheden uit te voeren in de particuliere sector. Je voert observaties of persoonsbeveiliging uit voor bijvoorbeeld politici of artiesten en helpt met onderzoeken en problemen op private gebied.

Meer informatie

Event Security Officers (ESO)

Als Event Security Officer de opleiding Beveiliger 2 halen? Maak gebruik van vrijstellingen door je opleiding en volg onze verkorte opleiding! Je hebt minder lesdagen, minder examens en lagere opleidingskosten.

Meer informatie