Vacature medewerker frontoffice/receptie (5/38 uur – regio Noord-Brabant)

Jij ontvangt jouw gasten met een glimlach en weet als geen ander op en top service te verlenen.

Wil jij hét visitekaartje van Security Network – Hospitality worden? In deze functie word je flexibel ingezet in het hotel van een groot pretpark. Je vult de collega’s tijdens de nacht aan, voornamelijk in de functie van Hospitality medewerker en receptionist(e). Jij bent dus van alle markten thuis op het gebied van hospitality!

Invallen als receptionist(e)? Jij kan dat!

Op een gastvrije manier ontvang jij de gasten en werk je conform de procedures. Je bemant de receptie, ontvangt bezoekers, regelt postzaken én voert licht administratief werk uit.

Bijspringen als Hospitality medewerker? Kom maar op!

Jij weet wat hospitality is en hebt daarom aandacht voor de interne en externe klant. Je hebt een open houding en zoekt altijd naar oplossingen. Men kan bij jou terecht voor alle vragen, begroet alle gasten met een warme glimlach en je kunt goed schakelen tussen verschillende werkzaamheden. Ben jij flexibel, op je best tijdens drukke momenten, houd je van afwisseling en voel jij je verantwoordelijk voor een zorgeloze vakantie van de bezoeker? Je bent een kei in samenwerken, je komt graag goed voor de dag en voor een staaltje multitasken draai jij je hand niet om.

Jij pakt kansen met beide handen aan

Je bent bereid om verder te groeien. Daarvoor bieden wij jou de mogelijkheden. Je kunt binnen onze organisatie de opleiding MBO Beveiliger 2 volgen en je verder ontwikkelen tot beveiliger.

Wat ga je doen

In de functie van Hospitality professional draag je bij aan een warm welkom voor alle medewerkers en gasten van onze klant en zorg jij dat het hen aan niets ontbreekt.

Naast het ontvangen van gasten, draag jij bij aan veiligheid op de locaties en voer jij allerhande administratieve ondersteunende werkzaamheden uit. Het beheer van de toegang is ook een van je kerntaken.

Gastgerichtheid en veiligheid staan bij jou voorop, in alles wat je doet.

Wie ben jij

  • Jij weet hoe je medewerkers en gasten een warm welkom geeft en doet dit met veel plezier. Je bent de juiste kandidaat voor ons als je daarnaast ervaring hebt met receptiewerkzaamheden.
  • Je werkt voornamelijk ’s nachts.
  • Jij weet wat hospitality is en hebt daarom aandacht voor de interne en externe klant. Je hebt een open houding en zoekt altijd naar oplossingen.
  • Het beheersen van de Nederlandse en de Engelse taal is van belang, zodat jij soepel kunt communiceren met de gasten.
  • Je bent in het bezit van een BHV certificaat of je staat er voor open om hier een training toe te volgen.
  • Je bent flexibel inzetbaar en bereid om naar diverse locaties te reizen.

Dat bieden wij jou

Naast een uitdagende functie bij diverse opdrachtgevers, bieden wij jou goede primaire- en aanvullende arbeidsvoorwaarden. Primair, zoals een goed salaris en vakantiedagen. Daarnaast bieden we onder meer de volgende aanvullende arbeidsvoorwaarden:

  • Persoonlijke groei moedigen wij aan. Daarom bieden wij diverse trainings- en opleidingsmogelijkheden.
  • Je kunt via Security Network de opleiding MBO Beveiliger 2 volgen en je verder ontwikkelen tot beveiliger.

Lijkt dit jou een te gekke functie en herken jij jezelf in bovenstaande profiel? Reageer snel en neem contact met ons op!

Stuur een korte motivatie, je foto en cv naar Lonneke Smit via lonneke@veiligheidsunie.nl.