Vacature medewerker frontoffice/receptie (32/36 uur – regio Noord-Brabant)

Jij ontvangt jouw gasten met een glimlach en weet als geen ander op en top service te verlenen.

Wil jij hét visitekaartje van Hospitality Groep Nederland worden? Wij zijn per direct opzoek naar een medewerker frontoffice/receptie voor 32-36 uur per week. Je werkt met name in de nachtelijke uren in de verblijven van het grootste pretpark van Nederland. Vanaf het moment dat je de gasten verwelkomt totdat zij weer vertrekken, ben jij hun eerste aanspreekpunt. Jij bent dus van alle markten thuis op het gebied van hospitality!

Invallen als receptionist(e)? Jij kan dat!
Op een gastvrije manier ontvang jij de gasten en werk je conform de procedures. Je bemant de receptie, ontvangt bezoekers, regelt postzaken én voert licht administratief werk uit.

Bijspringen als Hospitality medewerker? Kom maar op!
Jij weet wat gastvrijheid is en hebt daarom aandacht voor de interne en externe klant. Je hebt een open houding en zoekt altijd naar oplossingen. Men kan bij jou terecht voor alle vragen, begroet alle gasten met een warme glimlach en je kunt goed schakelen tussen verschillende werkzaamheden. Ben jij flexibel, op je best tijdens drukke momenten, houd je van afwisseling en voel jij je verantwoordelijk voor een zorgeloze vakantie van de bezoeker? Je bent een kei in samenwerken, je hebt een verzorgd uiterlijk en voor een staaltje multitasken draai jij je hand niet om.

Wat ga je doen
In de functie van medewerker frontoffice/receptie draag je bij aan een warm welkom voor alle medewerkers en gasten van onze klant en zorg jij dat het hen aan niets ontbreekt.

Naast het ontvangen van gasten, draag jij bij aan veiligheid op de locaties en voer jij allerhande administratieve ondersteunende werkzaamheden uit. Het beheer van de toegang is ook een van je kerntaken.

Gastgerichtheid en veiligheid staan bij jou voorop, in alles wat je doet.

Wie ben jij

  • Je werkt met name in de nachtelijke uren en bent flexibel inzetbaar.
  • Jij weet hoe je medewerkers en gasten een warm welkom geeft en doet dit met veel plezier. Je bent de juiste kandidaat voor ons als je daarnaast ervaring hebt met receptiewerkzaamheden.
  • Je weet om te gaan met computers.
  • Jij weet wat hospitality is en hebt daarom aandacht voor de interne en externe klant. Je hebt een open houding en zoekt altijd naar oplossingen.
  • Het beheersen van de Nederlandse en de Engelse taal is van belang, zodat jij soepel kunt communiceren met de gasten.
  • Je hebt een MBO-diploma.
  • Je kunt zelfstandig werken, maar zeker ook in een team.

Dit bieden wij jou

Naast een leuk team en een uitdagende functie, bieden wij jou goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden gebaseerd op de CAO Horeca en Catering. Behalve een goed salaris bieden we onder meer de volgende aanvullende arbeidsvoorwaarden:

  • Contract voor een variërend aantal uren tussen 32 – 36 uur.
  • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen op fulltime basis.
  • Persoonlijke groei moedigen wij aan. Daarom bieden wij diverse trainings- en opleidingsmogelijkheden.

Lijkt dit jou een te gekke functie en herken jij jezelf in bovenstaande profiel? Reageer snel en neem contact met ons op!

Stuur een korte motivatie, je foto en cv naar Maarten van Poppel via info@hospitalitygroepnederland.nl.