Hospitality
Onze medewerkers hebben hospitality als kernkwaliteit en hebben plezier in het vak. Ze kennen de theorie, en nog belangrijker, ze brengen gastvrijheid in de praktijk.

Professionaliteit
Onze hospitality medewerkers zijn ervaren professionals. We screenen onze mensen uitvoerig, zodat we zeker weten dat er een match is met uw organisatie en cultuur.

Ontzorgen
Wij ontzorgen u zoveel mogelijk. Zo verzorgen wij werving en selectie, planning, administratie en rapportage. Heeft u specifieke verzoeken? Wij denken graag met u mee.

Opleiden
Wij leiden onze medewerkers onder andere op met de Hospitality Training van Provent om onze kwaliteit en professionaliteit te waarborgen. U kunt ook uw collega’s deze training laten volgen.

Wij mogen inmiddels diverse recreatieparken voorzien van gastvrije medewerkers. Hiermee bieden we hen een oplossing voor kwalitatief personeel zonder deze in vaste dienst te nemen.

Vacature: medewerker frontoffice/receptie (32/36 uur – regio Noord-Brabant)

Wil jij hét visitekaartje van Hospitalitygroep Nederland worden? Wij zijn per direct op zoek naar een medewerker frontoffice/receptie voor 32-36 uur per week. Je werkt met name in de nachtelijke uren in de verblijven van het grootste pretpark van Nederland. Vanaf het moment dat je de gasten verwelkomt totdat zij weer vertrekken, ben jij hun eerste aanspreekpunt. Jij bent dus van alle markten thuis op het gebied van hospitality!

Lees verder


Dit bieden wij
Wij leveren hospitality medewerkers die overdag en ’s nachts het aanspreekpunt van uw organisatie zijn. Onze medewerkers zijn sociaal, oplossingsgericht, hebben oog voor de omgeving en overzien (onveilige) situaties. Ons team bestaat uit: receptionistes, gastheren en gastvrouwen, servicemedewerkers, baliemedewerkers en nachtwakers.

Verhoging van de veiligheid
Onze medewerkers zijn geen vervanging van uw beveiliging, maar een aanvulling op de hospitality en veiligheid van uw organisatie. De hospitality medewerkers excelleren in hun taken als gastheer en gastvrouw. Zij worden daarnaast continu getraind om de toegankelijkheid en veiligheid van uw organisatie te waarborgen. Mogen we ook uw organisatie daar bij helpen?