Hospitality
Onze medewerkers hebben hospitality als kernkwaliteit en hebben plezier in het vak. Ze kennen de theorie, en nog belangrijker, ze brengen gastvrijheid in de praktijk.

Professionaliteit
Onze hospitality medewerkers zijn ervaren professionals. We screenen onze mensen uitvoerig, zodat we zeker weten dat er een match is met uw organisatie en cultuur.

Ontzorgen
Wij ontzorgen u zoveel mogelijk. Zo verzorgen wij werving en selectie, planning, administratie en rapportage. Heeft u specifieke verzoeken? Wij denken graag met u mee.

Opleiden
Wij leiden onze medewerkers onder andere op met onze eigen opleidingstak om onze kwaliteit en professionaliteit te waarborgen. U kunt ook uw collega’s deze training laten volgen.

Vacature Servicemedewerker

Jij ontvangt jouw gasten met een glimlach en weet als geen ander top service te verlenen. Wil jij hét visitekaartje van Security Network worden? In deze functie werk je in een hotel of resort van een groot pretpark, een dierentuin, tijdens evenementen of in een theater.

Lees de vacature

Vacature Evenementenbeveiliger

Deze zomer hebben we een aantal super toffe evenementen waar we beveiligers voor zoeken! Samen met jouw collega’s sta je garant voor de veiligheid van de bezoekers en kun je werken bij hele bijzondere evenementen!

Lees de vacature

Wij mogen inmiddels diverse recreatieparken voorzien van gastvrije medewerkers. Hiermee bieden we hen een oplossing voor kwalitatief personeel zonder deze in vaste dienst te nemen.

Dit bieden wij
Wij leveren hospitality medewerkers die overdag en ’s nachts het aanspreekpunt van uw organisatie zijn. Onze medewerkers zijn sociaal, oplossingsgericht, hebben oog voor de omgeving en overzien (onveilige) situaties. Ons team bestaat uit: receptionistes, gastheren en gastvrouwen, servicemedewerkers, baliemedewerkers en nachtportiers.

Verhoging van de veiligheid
Onze medewerkers zijn geen vervanging van uw beveiliging, maar een aanvulling op de hospitality en veiligheid van uw organisatie. De hospitality medewerkers excelleren in hun taken als gastheer en gastvrouw. Zij worden daarnaast continu getraind om de toegankelijkheid en veiligheid van uw organisatie te waarborgen. Mogen we ook uw organisatie daar bij helpen?

Security network regelt evenementenbeveiliging van A tot Z. Samen met onze partners zorgen wij voor een complete aanpak.

“Security network heeft niet alleen diensten geleverd, maar was ook zeer actief bij het vinden van creatieve oplossingen en het geven van professioneel advies. Mede dankzij hen heeft het Prinsengrachtconcert 2021 vlekkeloos kunnen plaatsvinden.”

– René van Roode, Security Manager Pulitzer Amsterdam

Lees meer