Organisaties, instellingen en publieke locaties willen doorwerken en het risico op coronabesmettingen tot een minimum beperken. Een verhoogde temperatuur is een belangrijke indicator van een besmetting. Iedereen los meten is echter ontzettend tijdrovend en kostbaar. Beveiligingsgroep Nederland biedt hiervoor een oplossing: contactloze meting met een warmtebeeldcamera. Dit doen wij in samenwerking met Alphatron Security.

Hoe gaat dit in zijn werk?
Met een warmtebeeldcamera meten we contactloos, tot drie meter afstand, de temperatuur van meerdere mensen tegelijk. De meting gebeurt door speciaal getrainde medewerkers van Beveiligingsgroep Nederland. Snel en nauwkeurig. De warmtebeeldcamera meet real-time, met een nauwkeurigheid van 0,3℃. Ook als mensen een mondmasker of hoofddeksel dragen.

“Onze beveiligers maken een snelle en nauwkeurige screening. Dit voorkomt wachtrijen.”

Bescherm de bedrijfscontinuïteit

Geeft de camera aan dat een bezoeker, patiënt of personeelslid een verhoogde huidtemperatuur heeft? Dan voeren wij (met toestemming) een losse meting uit. Bij een afwijking geven wij advies, gebaseerd op het beleid van onze opdrachtgever.

“Veilig voor medewerkers, bezoekers en patiënten.”

Bekijk hoe het werkt

Effectieve en veilige oplossing
Meer weten over de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem contact op met Anne-Lieke Wagenaar via info@beveiligingsgroepnederland.nl of 06 40 52 75 03.