Onze ervaring
Ons team heeft vanwege haar achtergrond binnen beveiliging, politie en defensie ervaring met het beveiligen van heel diverse objecten en situaties. Ervaring is ‘key’ in beveiliging.

Gekwalificeerde mensen
Onze beveiligers worden jaarlijks getraind en 'on the job’ gecoacht. De juiste opleiding én mentaliteit maken het verschil tussen een beveiliger en een goede beveiliger.

Hospitality
Onze beveiligers zijn behulpzaam en passen zich aan de omgeving aan. Ze doen zichtbaar of onzichtbaar hun werk, afhankelijk waar de situatie om vraagt.

Ons netwerk
Door samen te werken met specialisten in veiligheid, hebben wij een sterk netwerk tot onze beschikking voor het geval crisismanagement of een ander specialisme nodig is.

"De ruime ervaring van BGN in proactief beveiligen op complexe locaties is één van de doorslaggevende factoren geweest voor onze keuze."

– Arnold de Lange, Teamleider Beveiliging van het Máxima MC


BGN trotse partner van Máxima MC

Per 1 februari 2021 is Beveiligingsgroep Nederland de partner voor beveiliging van Máxima MC. We zijn ontzettend trots op deze samenwerking! De komende drie jaar gaan onze zorgbeveiligers op de de locaties Eindhoven en Veldhoven aan de slag, samen met het team eigen beveiligers van het ziekenhuis.

Lees verder

Ondersteuning tijdens de verkiezingen 2021

Op 17 maart 2021 zijn de Tweede Kamerverkiezingen. Bij deze verkiezingen zijn de coronamaatregelen die nu ook van toepassing zijn leidend. Zowel in de stembureaus als in de wachtrij moet voldaan worden aan de hygiënemaatregelen en 1,5 meter afstand. Beveiligingsgroep Nederland kan helpen bij een veilige situatie bij de stembureaus.

Lees verder

Drie keurmerken van de Nederlandse Beveiligingsbranche

Beveiligingsgroep Nederland heeft drie keurmerken behaald van de Nederlandse Beveiligingsbranche. Wij ontvingen de keurmerken Beveiliging, Horecabeveiliging en Evenementenbeveiliging. Deze keurmerken onderstrepen de professionaliteit en betrouwbaarheid van ons bedrijf. Tom de Klerk kreeg deze op 17 september 2020 overhandigd door voorzitter Ard van der Steur.

Lees verder


Bekijk onze vacature voor Beveiliger

Ben jij een doorpakker, communicatief vaardig en heb je inzicht in afwijkend gedrag? Lijkt het je interessant om je carrière voort te zetten in de beveiliging van bijvoorbeeld pretparken, evenementen, beurzen of musea? Als Beveiliger voor Beveiligingsgroep Nederland heb je vrijheid en verantwoordelijkheid, investeer je in jezelf, werk je voor aansprekende relaties.

Lees verder

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?
U schakelt Beveiligingsgroep Nederland in als u wilt beschikken over professionele en pro-actieve beveiligers. Onze mensen acteren op het hoogste niveau, zijn communicatief vaardig en gaan als gastheer of gastvrouw op in hun omgeving.

U schakelt ons ook in voor zorgbeveiligers, toezichthouders openbare ruimte, museumbeveiligers, beursbeveiligers en profilers.

Van advies tot uitvoering
Ons team neemt zo veel beveiligingstaken uit handen als u wilt. We stellen een beveiligingsplan op, verzorgen de personele bezetting en geven kritisch advies. We zijn ruimdenkend in onze oplossingen en durven met creatieve voorstellen te komen die níet alledaags, maar wél functioneel zijn. We zijn niet alleen beveiligers, maar ook uw partner en adviseur.