Onze ervaring
Ons team heeft vanwege haar achtergrond binnen beveiliging, politie en defensie ervaring met het beveiligen van heel diverse objecten en situaties. Ervaring is ‘key’ in beveiliging.

Gekwalificeerde mensen
Onze beveiligers worden jaarlijks getraind en 'on the job’ gecoacht. De juiste opleiding én mentaliteit maken het verschil tussen een beveiliger en een goede beveiliger.

Hospitality
Onze beveiligers zijn behulpzaam en passen zich aan de omgeving aan. Ze doen zichtbaar of onzichtbaar hun werk, afhankelijk waar de situatie om vraagt.

Ons netwerk
Door samen te werken met specialisten in veiligheid, hebben wij een sterk netwerk tot onze beschikking voor het geval crisismanagement of een ander specialisme nodig is.

"De ruime ervaring van BGN in proactief beveiligen op complexe locaties is één van de doorslaggevende factoren geweest voor onze keuze."

– Arnold de Lange, Teamleider Beveiliging van het Máxima MC


BGN gecertificeerd met ISO 9001

Mijlpaal! Onlangs heeft Beveiligingsgroep Nederland (BGN) het ISO 9001 certificaat behaald. ISO 9001 bewijst dat de processen binnen BGN van hoog niveau zijn. Hierbij staat kwaliteit en verbetering centraal, zodat we nog beter aan jouw wensen kunnen voldoen.

Lees verder

BGN trotse partner van Máxima MC

Per 1 februari 2021 is BGN de partner voor beveiliging van Máxima MC. We zijn enorm trots op deze samenwerking! De komende drie jaar gaan onze zorgbeveiligers op de locaties Eindhoven en Veldhoven aan de slag, samen met het team eigen beveiligers van het ziekenhuis.

Lees verder

BGN trotse partner van Diergaarde Blijdorp

Sinds kort werkt Beveiligingsgroep Nederland nauw samen met Diergaarde Blijdorp. Samen met de Diergaarde gaan wij de huidige beveiligingsorganisatie verder professionaliseren. Het doel is het verhogen van het veiligheidsgevoel bij bezoekers en medewerkers.

Lees verder

Drie keurmerken van de Nederlandse Beveiligingsbranche

BGN heeft drie keurmerken behaald van de Nederlandse Beveiligingsbranche. Wij ontvingen de keurmerken Beveiliging, Horecabeveiliging en Evenementenbeveiliging. Onze professionaliteit en betrouwbaarheid wordt hiermee bevestigd.

Lees verder

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?
U schakelt Beveiligingsgroep Nederland in als u wilt beschikken over professionele en pro-actieve beveiligers. Onze mensen acteren op het hoogste niveau, zijn communicatief vaardig en gaan als gastheer of gastvrouw op in hun omgeving.

U schakelt ons ook in voor zorgbeveiligers, toezichthouders openbare ruimte, museumbeveiligers, beursbeveiligers en profilers.

Van advies tot uitvoering
Ons team neemt zo veel beveiligingstaken uit handen als u wilt. We stellen een beveiligingsplan op, verzorgen de personele bezetting en geven kritisch advies. We zijn ruimdenkend in onze oplossingen en durven met creatieve voorstellen te komen die níet alledaags, maar wél functioneel zijn. We zijn niet alleen beveiligers, maar ook uw partner en adviseur.