Onze ervaring
Ons team heeft vanwege haar achtergrond binnen beveiliging, politie en defensie ervaring met het beveiligen van heel diverse objecten en situaties. Ervaring is ‘key’ in beveiliging.

Gekwalificeerde mensen
Onze beveiligers worden jaarlijks getraind en 'on the job’ gecoacht. De juiste opleiding én mentaliteit maken het verschil tussen een beveiliger en een goede beveiliger.

Hospitality
Onze beveiligers zijn behulpzaam en passen zich aan de omgeving aan. Ze doen zichtbaar of onzichtbaar hun werk, afhankelijk waar de situatie om vraagt.

Ons netwerk
Door samen te werken met specialisten in veiligheid, hebben wij een sterk netwerk tot onze beschikking voor het geval crisismanagement of een ander specialisme nodig is.

Keurmerken

Security Network is in bezit van diverse belangrijke keurmerken. Denk hierbij aan keurmerk voor Beveiliging, Evenementen beveiliging en Horeca beveiliging. Ook beschikt Security Network over het ISO 9001 certificaat.

"De ruime ervaring van Security Network in proactief beveiligen op complexe locaties is één van de doorslaggevende factoren geweest voor onze keuze."

– Arnold de Lange, Teamleider Beveiliging van het Máxima MC

Een greep uit onze opdrachtgevers:

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?
U schakelt Security Network in als u wilt beschikken over professionele en pro-actieve beveiligers. Onze mensen acteren op het hoogste niveau, zijn communicatief vaardig en gaan als gastheer of gastvrouw op in hun omgeving.

U schakelt ons ook in voor zorgbeveiligers, toezichthouders openbare ruimte, museumbeveiligers, beursbeveiligers en profilers.

Van advies tot uitvoering
Ons team neemt zo veel beveiligingstaken uit handen als u wilt. We stellen een beveiligingsplan op, verzorgen de personele bezetting en geven kritisch advies. We zijn ruimdenkend in onze oplossingen en durven met creatieve voorstellen te komen die níet alledaags, maar wél functioneel zijn. We zijn niet alleen beveiligers, maar ook uw partner en adviseur.