Vacature Beveiliger (m/v)

Ben jij een doorpakker, communicatief vaardig en heb je inzicht in afwijkend gedrag? Lijkt het je interessant om je carrière voort te zetten in de beveiliging van bijvoorbeeld pretparken, evenementen, beurzen of musea? Dan zoeken wij jou! Als Beveiliger voor Security Network – Beveiliging heb je vrijheid en verantwoordelijkheid en werk je voor aansprekende relaties met beveiligingsmethoden van nu.

Hoe ziet een werkdag eruit?

Als Beveiliger bij Security Network – Beveiliging draai je vanaf je eerste dag vol mee in het vak als beveiliger. Wat de (beveiligings)doelstelling van de klant ook is, jij draagt altijd bij aan het realiseren ervan. Dagelijks ga je met de gasten van onze relaties om. Elke werkdag is dan ook anders.

Wat zoeken wij?

Je bent professional, verantwoordelijk ingesteld en communicatief vaardig. Voorkomen als het kan, ingrijpen als het moet. 

Daarnaast verwachten wij dat je:

  • Gemiddeld 30 uur per week wilt werken.
  • HAVO of MBO werk- en denkniveau hebt. Een afgeronde opleiding Beveiliger 2 is een pre, geen voorwaarde. Je kunt deze behalen via ons behalen.
  • De kennis en ervaring hebt om snel zelfstandig aan de slag te gaan.
  • Je bent bereid om dag-, avond-, nacht- en weekenddiensten en feestdagen te werken.

In welk team kom je terecht?

Wij zijn een team van 20 medewerkers dat werkzaam is op de locaties van onze relaties. Ons kantoor is gevestigd in Dongen. Dagelijks werken wij met volle overtuiging om Nederland veiliger te maken. Je werkt samen met de beveiligers en de directie. Ons team kenmerkt zich door professionaliteit, gastvrijheid, flexibiliteit en een praktische mentaliteit, binnen een laagdrempelige en open organisatie.

Security Network – Beveiliging is een jong bedrijf. Wij ontwikkelen en verbeteren onze diensten voortdurend. Dit doen we mede op basis van feedback van relaties, maar vooral van collega’s. Genoeg werk aan de winkel dus.

Wat bieden we jou?

  • Een contract van minimaal een jaar, met toezegging tot verlenging voor onbepaalde tijd bij goed functioneren.
  • Een marktconform salaris en overige voorwaarden (eindejaarsuitkering, toeslagen, vergoedingen) op basis van de CAO Particuliere Beveiliging. Het uiteindelijke salaris is afhankelijk van onder andere kennis en ervaring.
  • Opleidingen op vaardigheden, zoals BHV, EHBO en VCA. Plus specialisaties op jouw vakgebied, zoals persoonsbeveiliger en beveiliger in de zorg.

Interesse?

Stuur een korte motivatie, je foto en cv naar Lonneke Smit via lonneke@veiligheidsunie.nl. Ook voor vragen kun je bij haar terecht.

Lees meer over Beveiligingsgroep Nederland >