Opleiding Beveiliger 2

Spreekt het uitdagende vak van beveiliger jou aan? Ben je alert en communicatief vaardig? Dan is de MBO 2-opleiding Beveiliger 2 wat voor jou. Deze opleiding combineert theorie met praktijk.

Als beveiliger in opleiding ben je vanaf dag één gekoppeld aan een praktijkbegeleider binnen een erkend leerbedrijf. Met het diploma kun je aan de slag als beveiliger van objecten, horecaportier, evenementenbeveiliger, winkelsurveillant of mobiele surveillant.

Opleidingsvorm: klassikaal of thuisstudie

Je kunt deze opleiding klassikaal volgen of als thuisstudie. Kies je voor de thuisstudie, dan vindt er een intakegesprek plaats.  

Voor wie

Voor de opleiding gelden de volgende eisen.

       Klassikaal: minimaal MBO werk- en denkniveau. 

       Thuisstudie: minimaal MBO niveau 3 of havo.

Toelatingseis

Je bent van onbesproken gedrag. Dit betekent dat je niet in aanraking geweest bent met justitie en/of politie.

Duur van de opleiding

De klassikale opleiding duurt 16 weken. Tijdens deze 16 weken is er een vaste lesdag per week. De thuisstudie loop je op je eigen tempo door.  

Kosten en data 

Klassikale opleiding
De klassikale opleiding kost €1.815,- per persoon inclusief btw. Dit is inclusief lesmateriaal én praktijkvoorbereiding ter waarde van €200,- en exclusief examenkosten. 

Het is op elk moment mogelijk om te starten met de opleiding Beveiliger 2. Deze opleiding vindt iedere maandag plaats, uitgezonderd feestdagen.

Thuisstudie
De thuisstudie kost €1.000,- per persoon inclusief btw. Dit is inclusief lesmateriaal, begeleiding én praktijkvoorbereiding ter waarde van €200,- en exclusief examenkosten. 

De thuisstudie start je wanneer dat jou uitkomt.   

Toetsing en certificaat

Je doet examen bij Stichting Vakexamens voor de Particuliere Beveiligingsorganisaties (SVPB). In de opleiding maken we gebruik van proefexamens zodat je goed voorbereid bent. 

Stage

Tijdens de opleiding loop je stage. Je maakt met behulp van een praktijkbegeleider opdrachten uit een portfolio.

Je kunt zelf een stageplaats aandragen of gebruikmaken van het netwerk van onze partner Beveiligingsgroep Nederland. Zij hebben een netwerk van bedrijven die stageplaatsen faciliteren.

Interesse?

Laat dan hiernaast je gegevens achter en we nemen contact met je op om verder te praten over de mogelijkheden.

Heb je aanvullende vragen? Stel ze gerust!

Neem contact met mij op